IntraCare

Stricter government measures and increasing consumer demand for food safety require investments in solutions for healthy quality animal production with fewer or no antibiotics. Intracare takes its social responsibility seriously. Intracare wants to contribute to reducing antibiotic use in intensive livestock farming. Therefore we develop innovative solutions for tomorrow’s livestock farming.

We offer a comprehensive range of products, all meeting the highest quality requirements of farmers and the latest European guidelines. Our new generations of disinfectants and nutritional supplements contribute to better animal health and better operating results for farmers. In addition, Intracare succeeded in registering Hoof-fit Gel as a veterinary medicinal product. Hoof-fit Gel does not contain any antibiotics, but it is still many times more effective.

Intra Nutri Mix produs anti-stres…
Intra Nutri Mix este un produs complex, destinat utilizarii in apa de baut, in special pentru animalele care parcurg perioade de stress (termic, digestiv, de intarcare, dupa boala, …) dar si pentru animalele tinere, aflate in perioada de starter (pui de carne, purcei,…).

Intra Nutri Mix contine 4 amnoacizi esentiali (lizina, metionina, treonina, triptofan), energizant (glucoza), trei acizi organici (formic, propionic si lactic) si minerale chelatate (zinc si cupru).

Impreuna cu Intra Calferol si Intra Se+Vit E, se aplica in programele anti stress termic, atunci cind, datorita reducerii consumului de furaj, animalele suporta o diminuare semnificativa a nutrientilor asimilati. Aceasta combinatie de produse permit mentinerea sporului de crestere si parcurgerea perioadei de stress fara pierderi semnificative.

Doza de administrare este de 500-1000 ml/1000 litri apa.

Download brosura in limba Romana

General Leaflet Intra Nutri-Mix pigs English LR

General Leaflet Intra Nutri-Mix poultry English LR

Intra Aqua Acid Mineral 4 este mai mult decat un simplu acidifiant…
Intra Aqua Acid Mineral 4 este un acidifiant puternic pentru apa de baut, recomandat tuturor speciilor de animale monogastrice.

Intra Aqua Acid Mineral 4 contine trei acizi organici cu efect puternic de acidifiere (formic, propionic si lactic) si actioneaza eficient inca de la doze mici de administrare (250 ml/1000 litri de apa).

Pe langa efectul de reducere a pH-ului din apa Intra Aqua Acid Mineral 4 contine minerale chelatate (zinc si cupru) pentru protectia mucoasei segmentului digestiv-absorbativ, respectiv sanitatia tractusului digestiv.

Doza de administrare este de 250-1000 ml/1000 litri de apa, diferentiat cu pH-ul apei.

Brosura…

Intra Calferol – calciul de care au nevoie…
Intra Calferol este un supliment de calciu, magneziu si vitamina D pentru preventia sau tratarea fenomenelor de carenta in calciu. Este reomandat animalelor de virsta tinara sau celor care exporta mult calciu din organism (de es. Gainile ouatoare).

Intra Calferol se utilizeaza cu succes in combinatie cu Intra Nutri Mix, in perioadele de stress termic, atunci cind, datorita temperaturilor ridicate din adaposturi, consumul de hrana este diminuat iar aportul de nutrienti esentiali este semnificativ redus.

Doza de administrare este 500-1000 ml/1000 litri apa.

Brosura…

Intra Liposol nu doar emulgator…
Intra Liposol este un emulgator lichid, care se administreaza in apa de baut, o alternativa mult mai eficienta fata de emulgatorii clasici, solizi, care se utilizeaza in nutretul combinat.

Intra Liposol permite utilizarea unor niveluri mai ridicate de uleiuri si materii prime de tipul full fat soia in nutretul combinat, inclusiv aplicarea externa, pe granule, a unei fractiuni mai mari de uleiuri.

Intra Liposol este un produs foarte concentrat care, pe linga emulgator, contine si vitamina E.

Doza de administrare este de 150-200 ml/1000 litri de apa…

… diferentiat cu virsta animalelor si, implicit, cu nivelul de grasimi aditionate in nutretul combinat.

Brosura…

Intra Seleniu + Vit. E
Intra Seleniu + Vit. E se inscrie in gama suplimentelor vitamino-minerale lichide, utilizate in apa de baut, pentru combaterea proceselor oxidative, fenomen frecvent intilnit la animale, in special in peroadele calduroase.

Intra Seleniu + vit E se foloseste in scop preventiv dar si curativ, in cazul observarii semnelor de carenta in aceste doua elemente. Este un produs foarte concentrat.

Doza de administrare este de 50-100 ml/1000 litri de apa.

Brosura…

Intra Aerosol
Intra Aerosol este un complex de uleiuri esentiale volatile, destinat utilizarii in apa de baut dar mai cu seama sub form de aerosoli, pentru ameliorarea fenomenelor patologic respiratorii.

Este foarte eficient si in perioadele de stress termic sau in situatia in care noxele din adaposturi depasesc anumite limite.

Intra Aerosol este un produs concentrat, cu doze de administrare variabile in functie de modul de utilizare (in apa sau in solutie aerosolizata).

Brosura…

Intra Chick Paper Hartie pentru pui cu autodegradare
Intra Chick Paper, in trei forme de prezentare (Regular, Strong si Power) este un produs indispensabil obtinerii unui demaraj bun pentru puii de carne (broiler de gaina sau de curca) sau tineretului de inlocuire (gaini rase usoare si grele).

Este usor de utilizat, permite amenajarea frontului de furajare in prima saptamina de viata a tineretului aviar, elimina problemele legare de dejectiile acumulate in proximitatea zonei de furajare, este atractiv pentru pui si se dezintegreaza in mod natural dupa anumite prerioade de timp.

Intra Chick Paper se prezinta sub forma de role cu o lungime totala de 440 m.

Brosura…

Intra Minerale
Intra Minerale este o gama de produse care contin minerale chelatare (zinc si cupru) fie in forma simpla (Intra mineral Zinc sau Intra mineral Cupru) dar si combinata (Intra Minerale Duo).

Este binecunoscut efectul zincului in efectul de cicatrizare a ranilor sau de protectie a mucoaselor imporiva agresiuniii produsilor de fermentatie anormala din tractusul digestiv. Cuprul este un element chimic cu efect de sanitatie la nivelul tractusului digestiv.

Intra Minerale se utilizeaza atit pentru preventia fenomenelor digestive patologice (in special a episoadelor de diaree) dar si pentru tratarea acestora.

Doza de adminstrare in apa de baut este variabila si dependenta de fenomenele care trebuiesc combatute.

Brosura…

Intra Hydrocare, sigur pentru tevi si animale

Intra Hydrocare este produsul perfect de curatare.

Intra Hydrocare curata cu usurinta intreg sistemul de administrare a apei de baut (rezervoare, tevi, duze, adapatori, etc.) atat inainte cat si in timpul procesului de productie.

Brosura…